[ad_1]
به گزارش دلخوش
به گزارش برنا؛ سماق نام درختچه ای کوهستانی است که میوه ای خوشه ای دارد که هنگامی می رسد رنگ آن قرمز و یا قهوه ای است.هنگامی که می رسد ترش مزه می شود و معروف ترین کاربرد آن این است که هماره کباب مصرف می شود.
سماق از راسته افراسانان و تیره پسته این است.منطقه رویش این گیاه در غرب آسیا و شرق آفریقا و امریکای شمالی است.
در ایران در شازند و تبریز و اردبیل و گرمی و شمیران و تفرش و خراسان و قم و محلات و شیراز و رودبار و … می روید.
جنگل های سماق در کوههای شهر شازند، کوههای مجاور روستاهای عبدالله کندی و القناب از توابع گرمی (در استان اردبیل) واقع شدهاست.
نحوه تهیه چای سماق
یک الی دو قاشق سماق پودر شده را در آب جوش ریخته و همانند چای معمولی دم کنید و بنوشید. این دمنوش دارای ویتامین سی بسیاری است و به جوان سازی پوست و مو پشتیبانی می کند.
علتکاهش کلسترول خون می شود و چربی خون را پایین می آورد. علتکاهش قند خون می شود.
علتکاهش خونریزی رحم می شود و برای درمان زخم های دهان سودمند است. اگر خرفه بعد از سرد شدن به ان اضافه کنید با پارچه تمیز روی پلک بکشید علتمی شود که ناراحتی پلک چشم از بین برود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع