[ad_1]
به گزارش دلخوش
میکروبی، سموم قارچی خطرناک (همانند آفلاتوکسین) و حتی فلزات سنگین باشند.
این مقام مسئول افزود: تنها مصرف کره بادام زمینیهای بستهبندیشده و دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو ایمن است و مصرفکنندگان باید از خرید محصولات فاقد مشخصات بهداشتی و نظارتشده اجتناب کنند.
شیرانی این چنین درمورد خطرات محصولات تخمیری تازه، همانند کیمچی و کفیر، هشدار داد و اظهار کرد: این محصولات اگر در شرایط غیراستاندارد تشکیل شوند، میتوانند حامل میکروارگانیسمهای بیماریزا و سموم قارچی باشند که سلامت مصرفکننده را تهدید
میکند.
وی پیشنهاد کرد: مصرفکنندگان به زمان خرید هر نوع فرآورده تخمیری، چه سنتی و چه تازه، باید به برچسبهای بهداشتی، شماره پروانه ساخت، تاریخ تشکیل و انقضا دقت کنند و از خرید محصولات فاقد نظارت سازمان غذا و دارو پرهیز کنند.
مدیر نظارت و برسی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در آخر پافشاری کرد: سلامت جامعه در گرو انتخابهای آگاهانه است و هر محصول غذایی که ادعای سلامتی میکند، تنها وقتی قابل مطمعن است که تحت نظارتهای بهداشتی و تایید سازمان غذا و دارو قرار گرفته باشد./ایفدانا
دسته بندی مطالب
[ad_2]